Houtkachels en elektrische kachels

Houtkachels

We verkopen vanaf heden het Nederlandse merk Dik Geurts. Deze kachels voldoen aan de nieuwste eisen van Europa. Bijvoorbeeld de fijnstofuitstoot is op dit moment maximaal 40 mg maar kachels van Dik Geurts zit soms al aan 8 mg. Ideaal om te overwegen uw oude kachel te gaan vervangen.

In de showroom zal aankomende maanden een aantal modellen komen om te bezichtigen. Dit om een beeld te geven van de modellen die op de markt zijn. Aangezien de levertijden nogal fors zijn zal showroom pas volledig up to date zijn in januari 2023.

U kunt uiteraard wel al kachels bij ons kopen. Op de site www.drufire.com kunt u modellen bekijken. We maken graag een mooie prijs voor u.

Elektrische kachels Dimplex en Flame.

Elektrische kachels hebben een mooie toekomst. Doordat veel nieuwbouwhuizen en gerenoveerde huizen zo goed geïsoleerd zijn is een houtkachel niet altijd meer een oplossing. Maar dankzij de elektrische haarden van Dimplex kunt u wel van de sfeer genieten. Het betreft een sfeer die u echt moet ervaren in onze showroom. Voordelen zijn naast lage energiekosten geen werk aan zoeken en hakken hout. Alleen de geur mist u dan nog.

Zie www.dimplexfires.com voor het assortiment.


Offerte aanvragen

    Velden met een (*) zijn verplicht.