Over ons

We zijn Het Zeeuwse bedrijf gespecialiseerd en gecertificeerd in reiniging en inspectie van schoorstenen en ventilatiekanalen. We plaatsen daarnaast ook complete schoorsteenkanalen en verkopen kachels in onze showroom in Koewacht. ( op afspraak en per midden 2022)

We zijn gediplomeerde schoorsteenvegers via de ASPB. Zie daarvoor ook de website van de ASPB. U bent daardoor verzekerd van mensen die weten wat schoorsteenvegen inhoud. Het is niet “zomaar” even een borstel erdoor halen. De kwaliteit van het roet, advisering op gebied veilig en zo veel mogelijk fijnstofvrij stoken zijn zaken waar u bij ons terecht kunt voor advies. Daarbij is de prijs in verhouding van de kennis die we bezitten. Ons werkgebied is Heel Zeeland en West Brabant. We vegen jaarlijks enkele duizenden schoorstenen.

Schoorsteen vegen kan het hele jaar door. Het is zelf aangeraden te kiezen voor het voorjaar omdat er dan vaak meer plek is in onze agenda. Het seizoen na de zomervakanties is vaak bij ieder schoorsteenveegbedrijf topdrukte.

Onze vestigingen zijn in Terneuzen ( Koewacht) en Yerseke.

Per september 2021 hebben we B & E schoorsteenvegers overgenomen in Yerseke.

Op dit moment is ons klantenbestand zo’n 4000 opdrachtgevers groot. Dit van Sint Annaland tot Sluis en van Vlissingen tot en met Roosendaal.