Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit het reinigen van Schoorsteenkanalen, Ventilatiekanalen, WTW vervangen van filters, plaatsen van schoorsteenkanalen en camera-inspectie van kanalen.
We verrichten deze werkzaamheden voor particulieren, woonstichtingen, verzorgingstehuizen, bedrijfsgebouwen, scholen en verzekeringsmaatschappijen waaronder Unive verzekeringen.

Schoorsteenvegen

Voorkom een vervuilde of verstopte schoorsteen, vrijwel iedere Nederlandse opstal en inboedel verzekering adviseert om minstens eens per jaar de schoorsteen te laten vegen.

Meer informatie

Ventilatiekanaal reiniging

De lucht die we inademen is niet altijd even gezond en fris als we denken. Daarom is het voor een gezonde leefomgeving noodzakelijk om een goed functionerend ventilatie systeem te hebben.

Meer informatie

Camera inspectie

In sommige situatie is een inwendige inspectie van uw kanaal noodzakelijk. Denk hierbij aan een schade indexering na brand, na het nestelen van vogels, of gewoon omdat u uw rookkanaal niet vertrouwd.

Meer informatie

Flexibele RVS schoorsteenpijp

Bij lekke schoorstenen kunnen we een nieuwe pijp steken. We geven erna een prijsofferte voor zowel de pijp, werkmateriaal, arbeid als de hulpstukken zoals eindkap. Indien akkoord maken we de plaatsingsafspraak.

Meer informatie

Houtkachels

In de showroom zal aankomende maanden een aantal modellen komen om te bezichtigen. Dit om een beeld te geven van de modellen die op de markt zijn.

Meer informatie