Ventilatiekanaal reiniging

De lucht die we inademen is niet altijd even gezond en fris als we denken. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat de lucht in onze woning of kantoor slechter is dan buiten onze woning/ kantoor! Daarom is het voor een gezonde leefomgeving noodzakelijk om een goed functionerend ventilatie systeem te hebben.

Een niet goed functionerend ventilatie systeem is de belangrijkste oorzaak van vocht en schimmels. Hierdoor kunt u vaker en langer ziek worden. Dit is eenvoudig te voorkomen door een vakkundige reiniging door CD Onderhoud & Klusbedrijf.

Vroeger werd de luchtverversing in de woning vanzelf geregeld door naden en kieren. Tegenwoordig word de nadruk gelegd op het goed isoleren van woningen, hierdoor ontstaat er een comfortabel en warm leefklimaat en heeft het een gunstig effect op uw energie rekening. Echter heeft dit als nadeel dat het vocht en vervuilde lucht de woning lastig kan verlaten. Als oplossing hebben we hiervoor het ventilatie systeem laten ontwikkelen. Zonder onderhoud worden deze systemen geleidelijk aan verzadigd van vet stof en vuil. Dit adviseren wij per 5 jaar grondig te laten reinigen om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Prijzen ventilatie en kanaalreiniging

De prijzen zijn inclusief BTW voor regio Zeeland / Noord-Brabant.

Mechanische ventilatie

Reinigen van mechanische ventilatie inclusief per vertrek het compleet afstellen van de capaciteit, t/m 4 afzuigpunten € 135 inclusief BTW. Meerprijs voor elke extra punt is € 5,00 per afzuigpunt tot een max. van 12 punten. Daarna is de prijs op aanvraag.


Offerte aanvragen

    Velden met een (*) zijn verplicht.